VÅR FILOSOFI

PE Geometry är specialister på geometrisäkring. Vi vet vad som krävs för att uppnå resultat och bidrar med värdefull kompetens inom produkt- och produktionsutveckling, samt verksamhetsutveckling inom geometrisäkring.

PE Geometry utgörs av hängivna medarbetare som drivs av ett stort intresse för teknik, innovation och viljan att utveckla nya kompetenser och metoder. Det gör vi i samarbete med Sveriges högskolor, främst Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg, samt med mjukvaruleverantörer och industrin.

Våra kunder finns främst inom fordonsindustrin, ett segment som ligger långt framme vad gäller geometrisäkring. Den kunskap och erfarenhet vi hämtar från utvecklingsprojekt tar vi med oss in i uppdrag inom andra branscher, där de gör stor skillnad för våra kunders resultat.

Då vi värderar kunskap och utveckling högt, är vi också angelägna om att dela med oss av vår kunskap, medarbetare emellan och till våra kunder men även till andra intressenter genom att publicera forskningsresultat vid internationella konferenser och i erkända tidskrifter.

PE Geometry startade 1999 i Göteborg och sedan 2013 finns vi även etablerade i Mälardalen. 2016 startade vi upp dotterbolaget PE Geometry Inc i North Carolina US för verksamhet på den amerikanska marknaden.

PE Geometry är partnerbolag i NetGroup där vi står för specialistkompetensen inom geometrisäkring. NetGroup är utvald leverantör till bland annat Volvo-bolagen samt Scania och har över 1000 konsulter specialiserade inom olika teknikområden.

2013 och 2017 blev vi utsedda till Gasell-företag av Dagens Industri och 2014, 2015, 2016 samt 2017 till Årets Superföretag av Veckans affärer.

Vår filosofi

PE Geometry
Götaforsliden 13
431 34 Mölndal

info@pe-geometry.se