JOBBA HOS OSS

Brinner du också för geometrisäkring? Är du ingenjör och vill utvecklas till att bli en av världens ledande experter inom området, på en arbetsplats som präglas av samarbete och god gemenskap? Då vill vi att du hör av dig till oss! Vi som jobbar på PE Geometry är specialister på geometrisäkring med teknik, innovation och utveckling som främsta drivkrafter. Vi har ett stort fokus på forskning och utbildning, dels för att kunna möta framtida utmaningar men också för att det är så kul. Vi strävar ständigt efter utveckling, oavsett om det handlar om att utbilda oss själva, varandra eller våra kunder. Vårt samarbete med forskning och tekniska högskolor gör att vi snabbt kan testa nya tekniker och metoder, samtidigt som vi är med och skapar nya innovationer.

Vi som jobbar på PE Geometry drivs alla av att ställas inför nya utmaningar och strävar alltid efter perfektion in i minsta detalj. Samtidigt är vi prestigelösa och gillar att ha kul på jobbet. En typisk PE-medarbetare är ständigt kunskapstörstande och delar mer än gärna med sig av specialistkunskap till medarbetare och kunder. För det är genom att hjälpas åt som vi tror att man utvecklas. 

Vi är alltid på jakt efter nya talanger – skicka in din ansökan till info@pe-geometry.se eller kontakta oss för mer information.

Vänligen läs denna privacy policy innan du skickar in din ansökan. Genom att skicka in din ansökan så accepterar du denna policy och vårt hanterande av dina personuppgifter.

Jobba hos oss

PE Geometry
Götaforsliden 13
431 34 Mölndal

info@pe-geometry.se