AKTUELL KUNSKAP SOM FUNGERAR I VERKLIGHETEN

Sedan 2003 har PE Geometry utbildat fler än 4 000 personer inom geometri- och ritningslära, både inom industrin och på skolor i olika nivå. Vi förser även mjukvarutillverkare med kurser i verktygen RD&T samt IPS.

Vi utvecklar kontinuerligt våra geometrikurser och våra kursledare jobbar alltid parallellt i utvecklingsprojekt inom samma område, för att kunna erbjuda färsk information och hög kompetens. Nedan ser du vårt basutbud där innehåll och kurslängder kan ändras beroende på olika ISO-, ASME- eller företagsspecifika standarder. De flesta kurser finns även i olika varianter, som Volvo Car, AB Volvo, ISO samt ASME.

Utöver basutbudet erbjuder vi anpassade kurser, som exempelvis geometriutbildning kopplad till företagets strategier eller förändringsprocesser. Skicka oss gärna en förfrågan för att få ett förslag på kursupplägg utifrån behov och önskemål gällande antal deltagare, kursupplägg och innehåll.

RD&T

RD&T (Robust Design and Tolerancing) är ett toleranssimuleringsverktyg. Verktyget består av ett antal moduler som stöttar geometriprocessens alla faser. En stor del av funktionaliteten i RD&T har sitt ursprung i olika forskningsprojekt där Chalmers  medverkat i samarbete med svensk industri. Läs mer om RD&T här.

Vi erbjuder flera nivåer av RD&T-utbildning. Kontakta oss för att hitta en utbildning som passar era behov och önskemål.

IPS

IPS (Industrial Path Soutions) är ett kraftfullt verktyg som används bland annat till automatisk banplanering vid t ex ur- och imontering av komponenter för att säkerställa en kollisionsfri bana. Men det finns fler funktioner som t ex icke-stel simulering av slangar och kablage vid montering eller vid rörelser. En stor del av forskningen pågår hos Fraunhofer Chalmers Center och resulterar ofta i ny effektiv teknik. Läs mer om IPS här.

Vi erbjuder flera nivåer av IPS-utbildning. Kontakta oss för att hitta en utbildning som passar dina eller ditt företags behov och önskemål.

Geometri- och ritningslära

Våra utbildningar inom geometri- och ritningslära finns för ASME- och ISO-standard. För våra större kunder utbildar vi även med företagsspecifika standarder. Vi anpassar ofta våra utbildningar utifrån varje företags specifika verksamhet eller företagsstrategi.

Vi erbjuder flera nivåer av utbildning inom geometri- och ritningslära. Kontakta oss för att hitta en utbildning som passar dina eller ditt företags behov och önskemål.

Utbildning

PE Geometry
Götaforsliden 13
431 34 Mölndal

info@pe-geometry.se